Friday, December 4, 2020

Digital Arts Giveaway

Assalamualaikum semua!

Oh terasa lama tak update di blog ni.Busy manjang. Jadi Cuya fikir punya fikir, dari haritu fikir senanya..
nak buat giveaway!!

Jom semua meriahkan suasana.Agak-agak,ada yang sudi join tak giveaway blog picisan ni?


-----TAMAT-----



5 DIS 2020 - 5 JAN 2021


Syarat-syarat :
1) Copy banner ,backlink dan tulis entri blog bertajuk " Digital Arts Giveaway"
2)Follow setiap sosial media di bawah. Satu follow akan dapat  satu nama untuk undi.

*Follow blog ni  https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/ (satu cabutan undi)
* @prelovebukubycuya (satu cabutan undi)
* @artsbycuya  (satu cabutan undi)
* @ _suhxj  (satu cabutan undi)
*  Subscribe Youtube La Dolce Ame (satu cabutan undi)

Ini bermakna,kalau follow ketiga2 instagram,blog dan youtube di atas, nama anda berpeluang dicabut sebanyak lima (5) kali.
Satu ig mewakili satu nama untuk dicabut undi.Begitu juga sekiranya anda subscribe channel saya.

3) Copy gambar dan ayat di bawah ke dalam entri anda.


Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital?
Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis?
Nah...jom order dengan cik Cuya kita.
Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang!





4) Dah siap? Post dan komen link anda di bawah.Jangan lupa nyatakan nama ig dan channel sekiranya anda ada. Beritahu juga instagram mana yang telah anda follow untuk kira cabutan undi nama anda.

Pemenang akan dicabut undi secara manual ya.

HADIAH???

TEMPAT PERTAMA

2 buah Digital Drawing

TEMPAT KEDUA & KETIGA

Sebuah digital drawing


Macam mana rupa digital drawing? Macam banner Cuya dan gambar di atas ya.Tu gambar Cuya lukis sendiri..hehe
Nak buat digital drawing pon bukan senang tau.Maklumla Cuya tak pro.

So korang,apa tunggu lagi jom join!!!

Walaupun giveaway start esok,dah boleh hantar penyertaan okay?

Goodluck guys!







63 comments:

  1. Ema join (✿◕‿◕✿), Ema follow blog Cuya ja. I only have blog.

    👉🏻 https://ema-mel0dy.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway-by-cuya.html

    ReplyDelete
  2. Cuya.. yang no 3 tu copy dari gambar di bawah berserta syarat tu ka? blur sat haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. copy ayat yg promosi dengn 2 gmbr digital tu je..

      maaflah kalau konfius...

      Delete
    2. hehe.. Naim join..

      https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html





      ichannel utube :- https://www.youtube.com/c/muhammadnaimAbdullah

      id ig @naimttbc

      Delete
  3. Bookmark dulu. Pas tu nk join bila free.

    ReplyDelete
  4. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    RABIA JOIN TAUUU
    SEMUA IG SAYA FOLLOW

    ReplyDelete
  5. Pandai cuya lukis, selamat bersegment 😊

    ReplyDelete
  6. Hai. Done join!

    https://bolakatok.blogspot.com/2020/12/support-blogger-digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. All the best kepasa semua peserta yang join. :) Salam kenalan dari Eza.

    ReplyDelete
  8. Siap Cuya :)
    http://www.duniashida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    5 5 kak shida follow :)

    ReplyDelete
  9. orait bukak laptop nanti Cik TK join!!

    ReplyDelete
  10. Ok, uncle take note! Sentiasa sapot cuya!

    ReplyDelete
  11. Saya join 😁😁

    https://www.youthayuju.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    Ig: Ayu Ju
    Channel YT: Youthayuju

    ReplyDelete
  12. Salam cuya !! Sophea dah join :)
    https://kogoro-mauru.blogspot.com/2020/12/segmen-digital-arts-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
  13. Done join giveaway cuya

    https://ctcheery87.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html?m=1

    IG: @ctcheery
    Semua IG Cuya saya follow

    ReplyDelete
  14. joined : https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ig : atiezieyagallery
    youtube : atie zieya

    ReplyDelete
  15. saya join

    http://www.zianaeunos.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ig, youtube guna nama sama semua ziana eunos

    ReplyDelete
  16. Hai Faiq join giveaway awak, moga-moga ada rezeki faiq untuk giveaway ni :)

    https://najmi-faiq.blogspot.com/2020/12/DigitalArtsGiveawayByCuya.html

    ReplyDelete
  17. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    saya join! moga maju jaya semuanya saya follow dan subscribe dah hehe

    ReplyDelete
  18. Wah,ada giveaway. Good luck semua...

    ReplyDelete
  19. Done join cuya... IG pun dah follow... kalau ada follower @mfaizura tu kakmim la tu... hehehe

    https://www.kakmim.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  20. joinnn

    https://www.mialiana.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. Cik TK join!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    Cik TK follow semua sekali!

    Youtube: Cik TK
    Instagram: @cik_tk

    ReplyDelete
  22. insya'Allah kalau sempat nnt join :)

    ReplyDelete
  23. hi, yanie dah join https://yanieyusuf.com/2020/12/digital-arts-giveaway-by-blogger-nasuha-itsmyessay/

    ReplyDelete
  24. done follow semua
    https://www.anakdenesor.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. Hi cuya... saya join ye.. 🤗

    https://mellcomell.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
  26. Saya join ye cuya

    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. https://www.byfarahh.com/2020/12/giveaway-digital-art-giveaway.html

    Salam hye Cuya, huda join ye. Semua instagram dan youtube done follow and subscribe =D

    ReplyDelete
  28. salam dear, morning..dah join, dah follow semua insta & youtube
    https://mummyayu.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  29. good luck Cuya..good luck pada semua yg join

    dah subs kat channel dan nanti will follow IG later

    ReplyDelete
  30. sy join juga ya hehe
    https://www.siinurul.com/2020/12/segmen-digital-arts-giveaway.html

    IG : @ciknurul23
    Youtube : Sii Nurul Vlog Official

    ReplyDelete
  31. All the best semua yang join GA Cuya :)

    ReplyDelete
  32. goodluck semua.. dh join

    https://ciksukataip.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    IG : @ninvhmd
    Utube tak ada.

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Cuya.. akak join tau and akak dah follow semua IG, youtube channel and your blog..

    https://www.shikinrazali.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  34. Salam, saya sertai

    https://www.safirulamar.com/p/giveaway-digital-arts.html

    IG : safirulamar_
    Youtube : https://www.youtube.com/user/safirulamar

    ReplyDelete
  35. join...

    https://www.ibucida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ig : shu_aidas

    Youtube tak xda.. :)

    ReplyDelete
  36. yes, done join :)
    and blog Cuya ni lama dah aida folo.
    tapi as for ig & utube, maaf, aida x aktif langsung di 2 site tu.

    https://www.adianiez.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. saya join =)

    tapi tak lengkap lagi,nanti saya update =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  38. Hai cuya. saya join juga ya :)

    https://ae-devils.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    Ig : @amnhnns

    youtube sayaa takde. tapi saya subscribe jugak.

    ReplyDelete
  39. Good luck untuk semua peserta...

    saya join cuya...dah follow semua ig dan youtube

    https://naimyart.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway-by-cuya.html
    IG: Naimy Art
    U-tube:yamanaimy

    ReplyDelete
  40. join ye cuya :)

    dah follow blog dan youtube. ig saya xde..hehe

    https://www.tiarasaphire.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. Good luck semua yang join and thanks Cuya sebab sudi jemput saya join GA ni. Maaf saya tak join tapi saya follow blog Cuya, ketiga-tiga instagram & subscribe YouTube Cuya ♥

    ReplyDelete
  42. Hi! saya join
    https://ingintahu31.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    Ig - oneoneonetwothree
    Youtube - Ingintahu

    ReplyDelete
  43. Hi Cuya, thanks invite ye

    https://www.farhanajafri.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    IG : @farhannajafri

    ReplyDelete
  44. Aslm cuya.. mama join ye
    http://www.mamapipie.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    Ig addahus
    Youtube Mamapipie

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum...Abam Kie joins too.

    http://www.zukidin.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    https://instagram.com/abamkie
    https://www.youtube.com/channel/UCEqfqGsx0t-DWp9Gi9kS0Nw

    Semua syarat sudah dipatuhi...

    ReplyDelete
  46. Salam Cuya, cheq join 😄

    https://belogcheqpimana.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway-by-cuya.html

    ReplyDelete
  47. Hai cuya thanks jemput ke GA awk, sye join ye! Goodluck smua!

    https://akusanglagenda99.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    IG: @farhanaa.azhar
    Youtube: nurfarhah farhana

    ReplyDelete
  48. Hai, thankyou for inviting glad it still not late ^^

    ReplyDelete
  49. Finally, dapat jugak pegang laptop... saya join ya Cuya...

    https://weolls.blogspot.com/2021/01/digital-arts-giveaway.html

    IG: de_alif_shoppe
    YT: mazharalti

    ReplyDelete