Monday, April 6, 2020

RMO SAYA : ORIGAMI 3D SI JONGANG

Assalamualaikum,Hello coconuts!
Kalini Cuya kembali dengan lagi satu hasil Origami 3D.


Meet Abe Jo.Si jongang yang kenit.
Dia ala2 rabbit yang tak berapa rabbit😂😂

Adakah Cuya akan kembali dengan projek baru?
Tengoklah kalau rajin.
Penat woh..
Hehe



 

35 comments:

  1. alahai comelnya! dulu2 masa benda ni trending, rajin jugak buat angsa lah, pasu lahhh..memang memerlukan kesabaran yang tinggi...haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...kalau tak sabar..memang benda tak jadi..hehehe

      Delete
  2. Ngeee comel sangat ni! Teringin nak try buat jugak... ngehehe kena selonggar kertas terpakai lah nampak gayanya. :)

    ReplyDelete
  3. Bila time pkp ni lah segala kreativiti kita keluar huhuhu.. Banyak masa untuk diisi dengan benda2 yg dulu2 saya selalu cakap takdek masa nak buat.. Mungkin inilah masanyaaa

    ReplyDelete
  4. alaaa comeynya !! rajin betul nak buat origami. hehe akak ni tak berseni kadang2 buat half way givap =P

    tingat buat origami bunga nak hias kelas anak2 murid.. last2 kasi diornav buat tchr x penyabar haha

    ReplyDelete
  5. Reminds me of Tortoro and the gang. Kawaii~ ✪ ω ✪

    ReplyDelete
  6. Comelnya ^_^ saya dulu pon rajin jugak tengok Youtube, belajar origami. Tapi skrg maybe dah lupa kot, kena asah balik. Cuma teknik mcm ni saya belum pernah cuba lagi.

    ReplyDelete
  7. Cantik ni... kena letak di satu rak khas,susun benda ni je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..tpi rumah tkde tempt yg sesuai lak..hehe

      Delete
  8. Replies
    1. musim pkp ni bole la rajin..ada masa..hehe

      Delete
  9. Alahai.. comelnya.. Rajin cuya berorigami ye..

    ReplyDelete
  10. Alahai, comelnya! Cuya ni mesti teliti orangnya. Tang gigi tu comel!

    ReplyDelete
  11. Alolo rajin dan kreatifnya Cuya :)

    ReplyDelete
  12. Kawaiii!! You're so creative!! Stay safe, sis comel!! ❤️

    ReplyDelete
  13. Rajinnya buat. Ni kalau anak kak pip dapat, sekejap saja dorang rosakkan. Penat buat.

    ReplyDelete
  14. Cantik.. mama x penah jmpa lagi origami mcm ni

    ReplyDelete