Wednesday, March 25, 2020

KEDAI RM 2 ECO SHOP HAUL & GIVEAWAY!

Assalamualaikum,Hello Coconuts!

Hari Cuya nak share tentang Giveaway tapi bukan di blog,khasnya di Youtube.




KLIK GAMBAR UNTUK JOIN 

Ayuh rakan teman semua,
Giveaway menarik sudah tersedia,
Menang kalah belakang cerita,
yang penting kita join sama!

Vloggernya manis tampak ceria,
Kongsi cerita kongsi bahagia,
Video menarik tampil bergaya,
Jom kita terjah sana!

Apa yang menarik tentang vlognya,
ada makan ada jalan,
ada variasi jalan cerita,
video menarik memang tertawan.

Bunga raya sungguh mekar,
Dipetik pula pak Karip
Terkadang serius terkadang kelakar,
Korang jangan lupa subscribe.





Makeup

0r

Random things.







How to join the giveaway?


1. Subscribe my channel & like this video
2. Follow @beautymaniacss on Instagram, kalau follow @hidayahfauzii sekali tu bonus :p
3. Reason what make you watch my video & what should I improve in my video
5. Extra point for those that screenshot this video & post on your instastory (tiada paksaan)
4. Keep commenting in any of my videos. Be active so that I will notice you hehe!
Lets be friends:
Oh yaaaa jangan lupa subscribe dan like supaya aku lebih bersemangat untuk upload video heheee 🌻
Anyway, your comments are warmly welcome!







Ayuh kawan kita join sekaki!
Kalau menang hadiah diberi,
Bole juga kita kongsi,
itupun kalau sudi. 😂













10 comments:

  1. Semoga ada rezeki Cuya menang. Aamin...

    ReplyDelete
  2. good luck ye ^^

    Nurul singgah & follow sini ~

    https://www.nurulsyahirah.com/2020/03/tiada-simpanan-walaupun-rm1000-ikuti-panduan-ini.html

    ReplyDelete
  3. All the best cuya.. menarik ga ni

    ReplyDelete
  4. All the best Cuya! Rajin betul la cuya lukis semua ni.. Boleh buat komik satu ni.. ^^

    ReplyDelete