Friday, August 16, 2019

SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST






Melati kuntum tumbuh melata,
sayang merbah di pohon cemara,
assalamualaikum ku mula kata,
salam sejahtera pembuka bicara.


 Jale jale dari Melaka,
Nok pigi Kelate sana,
Aduhai Mek comey belaka,
Saya join GA ni ya?

Sek kito jange pecoh,
buat yang ni bukey hok tu
Yuk ramai2 buat kecoh,
Saing2 kawe  seru!

Tak tahu kecek kelate,
tapi kita nok speaking
tahu sebut beruk natey,
ayuh semua joining!

(uish teruk betul pantun aku kali ni. XD)




1. Buat 1 entry tajuk : SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST
2. Tepek banner meriah dkt atas tu dgn back link kan ke entry ini.
3. Then tinggalkan link entry korang ke sini....(blog dia)

Kalau nk buat ayat2 pengasih / ayat2 sweet pun boleh..Terpulang..huhu


Pemilihan ikut random or aku pilih sndiri je nnt.. (ikut mood)
20 blog akan dipilih.
Ade simple mistery gift jgk...huhu.








18 comments:

Abam Kie said...

all the best!

Ain Syahirah said...

Wah. saya pun nak join jugaklah..

Muhammad Naim Abdullah said...

Macam menarik ini. Lama naim tak join segmen ini. Nak join lah haha

Shuhaida said...

selamat bersegmen

thisni3za said...

Thank you for your joining & supporting me.... =)

cikguzim said...

Harap meriah smbutan..nk join lah

AZ .Com said...

All the best πŸ‘πŸ‘πŸ‘ lukisan tu kenape comel sangat πŸ˜†

ray said...

uwahhh banyaknya giveawayyyy. goodluckkk

Aiman said...

goodluck bersegmen :)

At-Tarmizi said...

semoga berjaya =)

Fuzy Hamid said...

good luck

hayati suki said...

orait..akan memeriahkan juga.

btw..semoga berjaya pd sis juga :-)

Haulia Razali said...

dah join juga hehe #438

Dunia Zumal said...

Good luck yer

sheayang said...

Comel je pantun tu ha. Hihihi
Terhibur!

Melur myler said...

Cutenyaaaaa cartoon2 ><
Semoga murah rezeki.. jenjalan sini cuci mata :)
Datang dari https://theathra.blogspot.com/

nadia said...

Salam perkenalan :)
Jejak kasih dr segmen the nieza.

Melur myler said...

Ewahhh pantun klate ko tu pulak hahaha

Singgah dari segmen sama jugak :D https://theathra.blogspot.com/2019/08/segmen-refresh-my-bloglist.html