Friday, August 16, 2019

SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST






Melati kuntum tumbuh melata,
sayang merbah di pohon cemara,
assalamualaikum ku mula kata,
salam sejahtera pembuka bicara.


 Jale jale dari Melaka,
Nok pigi Kelate sana,
Aduhai Mek comey belaka,
Saya join GA ni ya?

Sek kito jange pecoh,
buat yang ni bukey hok tu
Yuk ramai2 buat kecoh,
Saing2 kawe  seru!

Tak tahu kecek kelate,
tapi kita nok speaking
tahu sebut beruk natey,
ayuh semua joining!

(uish teruk betul pantun aku kali ni. XD)




1. Buat 1 entry tajuk : SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST
2. Tepek banner meriah dkt atas tu dgn back link kan ke entry ini.
3. Then tinggalkan link entry korang ke sini....(blog dia)

Kalau nk buat ayat2 pengasih / ayat2 sweet pun boleh..Terpulang..huhu


Pemilihan ikut random or aku pilih sndiri je nnt.. (ikut mood)
20 blog akan dipilih.
Ade simple mistery gift jgk...huhu.








19 comments:

  1. Wah. saya pun nak join jugaklah..

    ReplyDelete
  2. Macam menarik ini. Lama naim tak join segmen ini. Nak join lah haha

    ReplyDelete
  3. Thank you for your joining & supporting me.... =)

    ReplyDelete
  4. Harap meriah smbutan..nk join lah

    ReplyDelete
  5. All the best πŸ‘πŸ‘πŸ‘ lukisan tu kenape comel sangat πŸ˜†

    ReplyDelete
  6. uwahhh banyaknya giveawayyyy. goodluckkk

    ReplyDelete
  7. orait..akan memeriahkan juga.

    btw..semoga berjaya pd sis juga :-)

    ReplyDelete
  8. Comel je pantun tu ha. Hihihi
    Terhibur!

    ReplyDelete
  9. Cutenyaaaaa cartoon2 ><
    Semoga murah rezeki.. jenjalan sini cuci mata :)
    Datang dari https://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan :)
    Jejak kasih dr segmen the nieza.

    ReplyDelete
  11. Ewahhh pantun klate ko tu pulak hahaha

    Singgah dari segmen sama jugak :D https://theathra.blogspot.com/2019/08/segmen-refresh-my-bloglist.html

    ReplyDelete
  12. blogwalking ke sini..
    tahniah terpilih..
    teruskan berblogging^^

    ReplyDelete