Tuesday, July 23, 2019

Throwback Big Bad Wolf Seremban 2!

Assalamualaikum

Ceritanya seketul Cuya ada pergi ke Mydin Mall di Seremban 2,apa lagi kalau bukan untuk ke Big Bad Wolf!

Ceritanya saya dah bertahun,sekali lagi saya ulang BERTAHUN tak pergi pesta buku.So apa lagi,punyalah pujuk mak ayah untuk pergi sana.Alhamdulilah dapat juga pergi tapi beli buku pakai duit sendiri.sobs..sobs..😂


Bertambah sedih sebab tak daat explore lagi buku2 kat situ.Parent bagi masa sikit benau la.*bak kata org melaka




Nilah hasil tangkapan Cuya.Jadilah
Niat di hati taknak beli buku bukan2,tapi ad jugak sambar komik penulis dan pelukis favourite..afiq dan nazry salam.Alhamdulilah

Seronok rasanya pergi ke sana..dikelilingi buku2.Cuya sempat amik satu je buku english..huwaaaa..takpela..next time kat Melaka pleaseeeee

Amin!


Thank you semua..hehe hope korang rajin2 membaca ya.

cuya sekarang tengah sibuk membaca
Ajari aku tentang Syurga by Khairul Ghazali.Best...cerita pasal apa yang ada dalam syurgaa





6 comments:

Nurul Najihah said...

Wahhhh bestnya beli buku! sekarang Najihah tengah broke so tak boleh beli buku lagi... huhuhu.

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

nampak menarik buku2 tu ... kadang buku tak perlu tebal janji isi nya tu bagus ..tebal pun tak baca nanti

Farah Hanani Ramli said...

Wah bestnya! Saya pernah pergi BBW dekat The Mines. Tak sah kalau tak beli banyak hehe

Sha Mohamed said...

Seronoknya dapat pergi BBW..

Mrs. A said...

Mrs.A pun pergi second last day time ni.
Beli buku anak-anak

AzianKhalil said...

bestnya,...selalu aje terlepas peluang...