Wednesday, November 7, 2018

Sparepart Aku Milik Aku!



"Kau tu sparepart aku je..takyah lah berangan sangat"

"Yalah...sparepart pun lama2 kau jatuh betul-betul  kat aku baru tahu!"



Dah macam cerita novel lak kan?
Cerita sebenarnya Cuya ditolak seorang lelaki kerana dia mahu setia dengan makwe dia.KONONNYA LA...kau tengoklah setia dia tu sampai mana nanti.Herm!
Saya tak rugi apa,dan saya boleh move on. *Yakin aje*

Sebabnya ada sparepart.Eh!Bukan lah sparepart....sparepart tu macam kita ni jahat sangat lak....tapi saya ada berkawan juga dengan seorang jejaka lain.Tapi tula..dia pun tenggelam timbul.Tapi tak kisah lah, yang pasti..kite kene cepat2 cari pengganti.Jangan berduka,Allah buat semua ni ada hikmahnya.Kalau ada jodoh tak kemana  ye dok? Lagi pun i am still young..Takkan nak ingat kahwin je,mati pun kene ingat. *sentap!*

Tak nak cite panjang,doakan terbaik untuk seketul Cuya terus tabah dalam misi mencari jejaka idaman.Eh?  xD


Adios Muchachos!


p.s-tajuk ni senanya ada kaitan..but taknak cite..=P




7 comments:

Shafyqah Azahar said...

hehehe goodluck cuya! yang terbaik selalunya datang lambat ehehehe

thegreylinesbetween said...

betul. jodoh tu klu dah kena set ngan Cuya mmg tgh otw la tu. Maybe dia tgh parking mana2 tapi Insya Allah sampai jg.

Myra | The Grey Lines Between

ct cheery said...

Ada Tu..cuma Belum sampai waktunya.

Aisyah Sukor said...

Jangan simpat lama-lama sparepart tu takut berkarat hehe

Cik Suerin said...

Ambuii sakan cuya naa hihihi...

Aiman said...

jodoh sudah ditentukan. ada la nanti tu

Shahida Dzulkafli said...

Haha.. tajuk tu menusuk..