Thursday, September 15, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


 


Skrol blog guna jejari,
tertekan pula entri ini,
rasa nak jerit tak terperi,
melihat giveaway menarik camni!


Hadiahnya menarik sekali,
satu beauty box bakal diberi,
satu pemenang yang dicari,
mungkinkah diri ini? XD


saya mencuba suka suki,
harap Cik Sally dapat memberi,
diri ini lama mencari,
beauty box untuk pilihan hati.



dalam giveaway ada dinyatakan,
tentang produk yang kita suka,
cerita saya bukan disimpan,
tetapi untuk dicerita.


eyeline oh eyeliner,
kau dimana sahaja,
kau ku suka kau ku puja,
kau lah idaman saya.

kenapa saya pilih dia?
kerana dia, aku jelita (cewah!)
buat mata tampak mempersona,
kerana dia aku selesa

my wishlist to high up,
i just wanna to touch up
with all the makeup,
to look outstanding
and confident of course
i love  eye shadows,
it's colourful and nice,
but  i am not very sure what i want XD


Entri sampai disini
Terima kasih daun keladi,
esok kita jumpa lagi
ada rezeki ketemu kembali.





6 comments:

Ira Hazirah said...

good luck :)

Farhain Azmi said...

hai.singgah bw dr Ga yg sama. menarik siap ada pantun lg :). goodluck ye :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Yatie Owner said...

Good Luck Awak :)
PG singgah dari segmen yang sama :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Cik Itah said...

datang dari GA yg sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Kin Naz said...

Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

Sally Samsaiman said...

Hi!

First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!