Thursday, October 22, 2015

GIVEAWAY : Duit Saku Dari BBL



< Klik gambar untuk join >



dua tiga join sini,
jom join sekaki!

Assalamualaikum & hello there,


Rasanya dah makin stress rakyat Malaysia dengan isu harga barang & perkhidmatan dah naik. Pergi sana - harga barang naik, pergi situ - harga itu naik & datang sini pun dah naik harga. Tapi jangan risau jangan kusut kepala kerana BBL nak kasi duit saku untuk korang! 

Tepuk tangan sikit!

Boleh buat belanja nasi lemak & teh tarik untuk breakfast atau beli nasi goreng telur mata makan malam ya. Kiran macam BBL belanja versi digital la. Okay check out berapa banyak duit saku untuk pemenang.

Hadiah duit saku dari BBL

Duit saku RM30 
untuk 1 orang pemenang

Duit saku RM20 
untuk 1 orang pemenang


Duit saku RM10 
untuk 2 orang pemenang

Duit saku RM5 
untuk 4 orang pemenang



hadiahnya meriah sekali
haraplah dimurahkan rezeki,
rezeki to you and me.

 GOODLUCK SEMUA!!

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway Duit Saku Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 November 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 November 2015 nanti


BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya



9 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Good luck

Khai♥Rin : anies said...

P/s hadiah da pos ek

irra yyan said...

mommy irra join jugak. semoga berjaya. mommy irra follow #238
http://www.irrayyan.com/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Jom follow giveaway mommy irra
http://www.irrayyan.com/2015/10/giveaway-irrayyan-kalau-dah-jodoh.html

MILx HASHIM said...

JALAN2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Una Lily said...

Good luck dari ga sama ;)

http://husnamalek.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Ms. Kejupenyet said...

Good luck ye
Singgah dari GA yg sama dan follow mana yg tidak difollow lagi (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

Mrs Yatie said...

PG datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ya ❤
http://mrsyatie.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

emmemarina mhd said...

salam perkenalan dear, jalan-jalan dari segmen yang sama.
http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/giveaway-duit-saku-dari-bbl.html

budakbandunglaici said...

TAHNIAH buat para pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL. Boleh check senarai pemeng ya
Tahniah Pemenang Giveaway Duit Saku Dari BBL