Thursday, September 17, 2015

GIVE AWAY by BUDAK KACAMATA : JANGAN BACA NOVEL NI

 photo GIVE BY bkm_zpshkz0u4oi.png


1) Terbuka kepada semua blogger
2) Buat satu entry bertajuk "GIVE AWAY by BUDAK KACAMATA : JANGAN BACA NOVEL NI"
3) Follow blog ni dulu dan like SiBudak KacaMata Pages
4) Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang
(harus ada link back ke contest ini ye)
5) Sila tag 3 blogger lain lebih ramai lebih bagus
6) Jangan lupe comment dan letak URL post ni kat komen supaya senang BKM nak ambush siapa yang join.






Image result for shin chan
dua tiga ulat bulu
ulat bulu panjat lidi
Wah!Giveaway buku!
Jom kita join sekaki




Image result for shin chan
cantiknya warna benang,
Tolong bagi saya chan menang~~~


Saya memang peminat tegar buku.Hari tu,nak grab buku ni,tapi tak amik pun.Sob3
Buku tu memang menarik pada luarannya,dan saya teringin nak tahu isi di dalamnya.


Sebelum itu,kene menari dulu,kot2 awak pilih kita jadi pemenang

Image result for shin chan

fuh kiri!fuh kanan!
ayuh teman!ayuh kawan!
join GA yg di adakan...
go shin chan!



Image result for shin chan


Apa pun terbaik la!!!!





1 comment:

budak kacamata said...

hi...dating melawat..tengkiu sebab join...nantikan entry esok utk tahu siapa pemenang