Friday, February 3, 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway [2 FEB-29 FEB]

 

LAST 29 FEB
'


Syarat-Syarat Menyertai Pupel Liyana Mega Giveaway ialah:

1. Buat satu entri di blog anda mengenai Mega Giveaway ini dengan tajuk "Pupel Liyana Mega Giveaway", pastikan ada banner "Pupel Liyana Mega Giveaway " didalam entri tersebut dan dilinkkan ke entri ini.
2. Pastikan anda merupakan follower Pupel Liyana Official Blog & Like Pupel Liyana Blogspot Page.
3. Wajib Like, Follow dan letakkan senarai penaja berikut di dalam entri GA anda: (Jujur tau, pupel boleh tau awak klik tak kat pautan yang pupel bagi tu:))
4.  Tag kawan-kawan ramai-ramai dan ajak mereka join sekali. :)
5. Letakkan url entri anda di ruangan komen entri Pupel Liyana Mega Giveaway sahaja!! Komen yang mengandungi url anda tidak akan dipaparkan selagi pupel belum baca so mintak jangan drop komen berkali-kali bagi mengelakkan pengulangan url dalam senarai peserta dan tolong jangan komen di entri lain.
6. Kalau rajin, letak banner GA ini disidebar blog anda dan linkkan ke entri ini.(Tiada paksaan)

Cabutan Bertuah (Manual) akan digunakan untuk mencari pemenang kerana ianya lebih telus berbanding RANDOM.ORG bagi mengelakkan pengulangan cabutan nombor pemenang yang sama. Semoga berjaya :)

Melebihi 50 Hadiah untuk direbut! So apa tunggu lagi. Cepat Join!!!



Tag:
Kak nisa
Mardhiah
Amirah

Jom join!

6 comments:

Nisa Greennnpanda said...

thanks nasuha coz sudi tag akak, hehe..
nnti2 aka join ye.. ^_^

btw, akak nk invite nasuha join contest akak gak.. >_<

Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

Patrick Star said...

Datang BW kat sini...
Jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

HaidahHassan said...

salam, jom join contest haidah jugak. Btw haidah pun Join GA ni moga2 kita berdua menang lah yeaa. aminn
jemput singgah blog haidah ^^
http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html
Thanks Dear,

Pupel Liyana said...

Pupel datang check entri ga. Terima kasih kerana sudi join pupel liyana mega giveaway. gud luck.

Iena Eliena said...

singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com