Thursday, June 9, 2011

Assalamualaikum.

Assalamualaikum semua.Sengaja aku buat blog baru untuk tatapan diri.
Hari ini saya nak ceritakan sedikit mengenai persahabatan.Awak pernah tak terasa hati dengan kawan.Saya?Saya selalu.Eh,maksud saya kadang-kadang.Saya pun kadang-kadang terasa hati dengan kawan saya.Kadang-kadang kata-kata kawan sangat pedas sampai menguris hatiku ini.Hehehe.
Tapi apa yang saya boleh buat?Dah kawan saya macam tu.Sabar jelah.Tapi saya nak juga marah dekat dengan.Mana taknya,geram sangat ni!Tapi.....Saya tak perlu lagi!Sebab saya ada blog ini.Jadi saya nak kongsi dengan awak.Awak sudi membacanya?Hah,jangan segan2 ya.Teruskanlah pembacaan awak ni.Saya nak kongsi-kongsi dengan awak.Biarlah kita saling meluahkan rasa dekat blog ni tapi ingat!Jangan sampai menyebut nama orang yang kita marah tu.Bahaya tau!
Terima kasih ya sebab sudi membaca.
Saya rasa lepas ni saya tak selalu sangat nak post dekat sini.Sebab saya busy dengan kerja rumah yang melambak :-D

Assalamualaikum.

p.s- Rajin betul ya awak baca! :-D

No comments: